Tűs Mezoterápia

Minden amit a tűs mezoterápiáról tudni kell

Hírek

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • SEO: Kérjük amennyiben másolja oldalunk jogvédett anyagait, úgy tegyen ki egy oldalunkra mutató hivatko... (2011.10.05. 11:35) Miért jó a tűs mezoterápia?

Archívum

Tűs mezoterápia - fogalma

2011.06.08. 18:24 mezoterapia

Mezoterápia során ún. mikroinjekció apró tűszúrások segítségével juttatnak be a különféle gyógyászati és kozmetikai hatóanyagokat a bőr felszíne és a bőr méllyebb rétegei alá.

A mezoterápia eredetileg görög eredetű szóössszetétel amely "mesos" (közép) és a "therapia" (törődni) szavak felhasználásával alkotta a francia sajtó (MESOTHÉRAPIE) az 1950-es évek vége felé. Az eljárást Michel Piston, egy francia orvos dolgozta ki még 1952-ben. Alkalmazói a módszer előnyének tekintik, hogy sebészeti, invazív beavatkozás nélkül képesek eredményt elérni. A mezoterápia elméleti háttere szerint a gyógyászat és a kozmetika hatóanyagai – vitaminok, homeopatikus és gyógyfüvekből készült koktélok - akkor fejtik ki legjobban a hatásukat, ha pontosan oda kerülnek maximális koncentrációban, ahol el szeretnék érni a várt eredményt.

 

A módszer több évtizedes múltra tekint vissza Franciaországban, az USA-ban az utóbbi évtizedben kezdett elterjedni többek között Magyarországon is. Az egyedi eljárás lényege, hogy többszörös mikroinjekciózással juttatják a hatóanyagokat a bőr felszíne alá. Vékony tű segítségével a bőr felső rétegébe juttatják az egyénre szabott „koktélt”. Alkalmazói szerint a mezoterápia hidratálja és regenerálja a bőrt, valamint az is gyakran hangoztatott állításuk, hogy a felhasznált anyagokat a szervezet képes teljesen lebontani. Az egyik leghatásosabb kezelek a cellulitisz, fogyási és terhességi csíkok eltüntetésére illetve pontosabban kifejezve mérséklésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://tusmezoterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr792968476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása