Tűs Mezoterápia

Minden amit a tűs mezoterápiáról tudni kell

Hírek

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • SEO: Kérjük amennyiben másolja oldalunk jogvédett anyagait, úgy tegyen ki egy oldalunkra mutató hivatko... (2011.10.05. 11:35) Miért jó a tűs mezoterápia?

Archívum

Miért jó a tűs mezoterápia?

2011.06.08. 20:10 mezoterapia

A kozmetika készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását mert bőrünk folyamatosan védekezik az őt ért külső hatások ellen. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak a legfelső elhalt réteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javítunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagokat nem tudjuk bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához.

Közvetlen injekciózással természetes úton bejuttathatók a szükséges hatóanyagok ez a lényege a tűs mezoterápiás kezelésnek. A mikroinjekciózásos kezelés során egy speciális adagolópisztollyal juttatunk a bõrbe egyénre szabottan különböző összetételű hyaluronsavat és vitaminkomplexeket ezt szokás mixnek vagy koktélnak is nevezni. Az eljárás eddigi gépi vagy egyéb kozmetikai eljárásnál hatékonyabb, mert sejtszinten képes kifejteni a hatását ott, ahol a probléma kialakult.

A bejegyzés trackback címe:

https://tusmezoterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr972968734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SEO 2011.10.05. 11:35:31

Kérjük amennyiben másolja oldalunk jogvédett anyagait, úgy tegyen ki egy oldalunkra mutató hivatkozást !

tunelkulimezoterapia.hu
süti beállítások módosítása